Известие

Collapse
No announcement yet.

износва гуми

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

От 2 години ходя само на едно място и никога стойностите не са били такива каквито трябва да бъдат. Изностване на гумите обаче не съм имал и колата е стабилна.
    Светстният майстор никога няма да направи стойностите какво са по база данни. Реглаж за всяка кола се прави според колата.
    безплатни обяви
    Моята 166

Comment

Е да, хората нарочно ги отварят и като гледам до към 2 градуса си е "желателно" за рацерите
      166, 2.4 JTD'00

Comment

Регулира ли се страничния наклон на задния мост. Защото нещо не можаха да намерят от къде се регулира.
        При мен стойностите са ляво(-02 52`) дясно(-03 26`)
        Иначе от последния стенд съм доволен (поне за сега),поне не носи колата вече и се кара много спокойно сега.

Comment

Първоначално публикувано от popaay Покажи съобщение
          Регулира ли се страничния наклон на задния мост. Защото нещо не можаха да намерят от къде се регулира.
          При мен стойностите са ляво(-02 52`) дясно(-03 26`)
          Иначе от последния стенд съм доволен (поне за сега),поне не носи колата вече и се кара много спокойно сега.
          Не се регулира. Твойта е множко отворена бре
          166, 2.4 JTD'00

Comment

Как може да се поправи тогава страничния наклон на задните колела.Не може да няма някакво решение!

Comment

Някой ще ми разчете ли разпечатката от стенда, че мен никакъв ме няма, а имам чувството че нищо не са свършили с тоя реглаж или поне няма разлика отпреди, а видях, че ми е износила вповече предна лява гума.
              Attached Files
              166 2.4 JTD

Comment

Ако правилно виждам, final values сходимост отпред е + 1,1. Ако е така, май правилно подозираш...
                Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                  Ако правилно виждам, final values сходимост отпред е + 1,1. Ако е така, май правилно подозираш...
                  Направо си е направена едно към гьотери
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

В тая връзка ,къде около Люлин и Надежда могат да направят качествен реглаж на 166 ?
                    alfa romeo 166 2.4 jtd

Comment

Първоначално публикувано от moniiii Покажи съобщение
                      В тая връзка ,къде около Люлин и Надежда могат да направят качествен реглаж на 166 ?
                      Май никъде
                      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

И аз имам голям разкрач на задните гуми.В сервиза ми казаха че са заминали тампоните от зад и отпред.Отзад гумите се износиха за един месец отвътрешната страна чак до теловете.Ако може някой който е минал процедурата по смяната да ми пише като разход какво струва за задницата и предницата.Ще ви бъда благодарен защото в сервиза не ми казаха цени а не съм запознат с частите.Колата е Alfa 166 2.4jtd 2000г.

Comment

Първоначално публикувано от joro8405 Покажи съобщение
                          И аз имам голям разкрач на задните гуми.В сервиза ми казаха че са заминали тампоните от зад и отпред.Отзад гумите се износиха за един месец отвътрешната страна чак до теловете.Ако може някой който е минал процедурата по смяната да ми пише като разход какво струва за задницата и предницата.Ще ви бъда благодарен защото в сервиза не ми казаха цени а не съм запознат с частите.Колата е Alfa 166 2.4jtd 2000г.
                          За задницата мога да ти кажа и моята беше така разкрачена смених задните тампони на долните носачи и едната скърцаща втулка(другата беше здрава) после на стенд и сега всичко е добре. Общо тампони 3 броя, труд за смяната им и стенд - около 150 лева
                          Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

Първоначално публикувано от to_lose_HEART Покажи съобщение
                            За задницата мога да ти кажа и моята беше така разкрачена смених задните тампони на долните носачи и едната скърцаща втулка(другата беше здрава) после на стенд и сега всичко е добре. Общо тампони 3 броя, труд за смяната им и стенд - около 150 лева
                            Задни на кое казваш?Тези на купето или тези на моста?
                            Защото се размазват тези на моста/унибалите/.И как така смени само едната втулка на шенкела?
                            Малко звучи като :смених едната накладка или едната пружина.Смешно при положение колко им е цената,и какво се прави след това,като ти смачка унибалите и разбие шарнира на другия носач.
                            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                              Задни на кое казваш?Тези на купето или тези на моста?
                              Защото се размазват тези на моста/унибалите/.И как така смени само едната втулка на шенкела?
                              Малко звучи като :смених едната накладка или едната пружина.Смешно при положение колко им е цената,и какво се прави след това,като ти смачка унибалите и разбие шарнира на другия носач.
                              Точно за унибалите говоря. Нещо не те разбирам какво имаш предвид, защо трябва да сменям здрави части
                              Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

Въпроса ми беше:защо не си сменил и другата втулка на шенкела при положение че струва 25лв.?Какво значи здрав?След като едната се е разбила се предполага че другата ако не е тръгнала то скоро ще се случи.Все пак се съмнявам да караш на една страна тоест на двете десни гуми примерно.

Comment

Working...
                                X